Despre noi

Inca din anul 2007, firma noastra a devenit  unic importator al centralelor ecologice ce functioneaza pe combustibili solizi, precum: peleti , agropeleti, cereale, rumegus, tocatura lemn, lemne, dar si a arzatoarelor ce functioneaza pe peleti si agropeleti,  respectand mediul inconjurator , colaborand cu cei mai mari producatori de  cazane si arzatoare pe peleti, biomasa, precum: METAL-FACH, HKS-LAZAR, HEIZTECHNIK , PASQUALICHIO(COMFORT ZONE)-ITALIA,  BLAZE-HARMONY CEHIA, KOLTON , PELLASX -Polonia.

 De asemenea , in decursul anilor ne-am extins sfera de activitate si ne ocupam cu importul, montajul ,  punerea in functiune si service-ul pompelor de caldura aer apa, de la producatori renumiti, precum:  NEW-ENERGY NEWNTIDE , AMITIME ELECTRIC , HKS LAZAR Polonia !

Echipa pe care  ne bazam, seriozitatea si profesionalismul de care am dat dovada, relatiile excelente cu partenerii nostrii, reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de calitate, la preturi rezonabile, venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri din Romania, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

 Executam lucrari de instalatii de incalzire, montaj cazane peleti, biomasa cu tot ce inseamna camera tehnica, la cheie!

Prioritatea noastră este satisfacţia dumneavoastra. Atu-ul nostru constă în profesionalism si în anii de experienţă pe piaţă. În plus, personalul nostru calificat are grijă să vă furnizeze soluţiile cele mai rapide şi mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizată şi un înalt grad de implicare.

Suntem dedicaţi îmbunătăţirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este cel mai important client şi o oportunitate pentru noi de a ne îmbunătăţi oferta.

Articol publicat de Liviu Ciubotariu in revista Dai-Bau.ro:

https://www.daibau.ro/articol/40/centrale_termice_pe_peleti_pretul_centralelor_cu_combustibil_solid

SC: GAMMA -TOTAL- INSTALSRL Botosani  a fost infiintata in anul 2007 de o echipa de specialisti in domeniul instalatiilor totale….

Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com

Share